Saturday, 21 July 2012

Dua Puluh Satu July Dua Puluh Satu Dua


assalamualaikum..
dah berdebu ke blog aku nehh...berhari-hari juga lamanya aku tak update..ada debu tak?fuh fuh tiup debu siket...okay ready untuk taip!

21 july 2012. harini hari yang sangat special bagi aku sebab harini dah mula puasa!! semua syaitan dipenjara.. padan muka!!hehee..selamat menyambut ramadhan al mubarak serta selamat berpuasa to all muslims..harini yang kita semua tunggu-tunggukan kn? =)

bukan itu je yang aku happy kan harini..sebenarnya, today is my kid's birthday!! piu piu piu!! macam tu la kot bunyi bunga api kan..hepy birthday to both of u my darlings..unty sayang aniq haziq sangat-sangat..eceee buat ucapan bagai lagi,macam la nephews aku ni ade blog kan..mbaca pun tak reti lagi..hehe
so kiranya harini dah masuk 3tahun la umur diorang..dan 3tahun juga lah unty kenal korang aniq haziq sayang unty ni..

sebenarnya, diorang ni kembar tak seiras..dua dua lelaki..dan dua dua pun hensem.
sebab terkena tempias unty la ni..tehehee..hah?xcaya?tolong la percaya.. ni haa.....


ini dua bodyguard aku yang tampan berkaca mata hitam.bergaya jugak anak buah aku duorang ni..gudjob sayang!*bukan aku yang ajar*

yang belah kanan tu abang, dan kiri tu adik.. abang diberi nama muhammad aniq danial. adik lak muhammad haziq danial..diorang ni saling melengkapi.kalau adik xda kat rumah,sibuk la si abang cari2 adik dia..begitu lah sebalik nya...

tapi masalah nya..bila dah main sama2,sekejap aje main,dah gaduh...yang jadi mangsa nya abang aniq laa..mane tak nye..adik lagi besar dan tinggi dari abang..ape je mainan ke barang ke yang abang pegang,semua dia punya..rebut.bila dh dapat bukan nak main sangat..dibiar aje mainan tu..bila abang menangis,mula lah si adik haziq gelak2..suke sangat die tengok abang nangis..hahaa lawak diorang ni..tapi walopun gaduh camne skali pun,time2 datang perasaan sayang tu, sayang jugak tengok..peluk2 lagi...

tgk ni..
uppss seksi lak..adik pura2 kiss abang ni.nih die gigit abang die ni,tgk mulot tu haa kt pipi..melekat!he xde la..sayang btul2 tu..

time ni baby lagi..tengok tu gagah nya anak unty..chubby sangat2 anak aku neh..


lagi gambar random b'day boys. scroooll aje...
my handsome ARMY and cute CIA.

peace yang xberapa nak jadi (^_^)v



adik! *1tahun kot time ni

abang! gigi arnab sudah tumbuh!


selamat berpuasa abang2 dan kakak2! 

HAPPY 3rd BIRTHDAY TO ANIQ DAN HAZIQ UNTY!! muah muah muah...pelokcium kuat-kuat!!rindu yang teramat sangat!






2 comments:

  1. comel la awk ni..nak kenal boleh tak? :D

    ReplyDelete
  2. ohohoo buat2 xknal pulak tibe2 nk knal..btw,comey nye nama,mat girang!hahaa

    ReplyDelete