Saturday, 14 July 2012

Mereka Itu Adalah Saya.

there's an amazing thing in the world. we call it FRIENDSHIP. =)

assalamualaikum... 

post ni spatut nye dah berkurun lama aku kena post..tapi yelah kan,baru dua hari lepas jadi blogger femes di laman sesawang neh..baru harini lah aku boleh mengepost nye.. tapi xpe..chillex je..hehe.. entry kali ni, dengan senang hati nye aku nak bercerita tentang pejalanan hidup ku bersama rakan2 di universiti.. *cewaaah~ ayat skema kemain lagi.


nahh..belum crita ape2 lg..dah gedabak besar pnye gamba aku letak..actually ni lah  membe2 yg plg awl aku knal time 1st year dulu.. *tgk muka sorg2 mcm budak skolah je,muka baik je kn.mcm bru bgn tido pun ade gak..hahaa.. muka2 ini lah yang plg setia smpai ke tamat degree..kami nama kn kami sndiri dgn nama LUMUT. tgk baju tu..symbolic kpd nama berkenaan..ehe.. byk perkara yang ktorang lalui bersama..turun naik kami bersama..hubungan xpernah putus... =)

hari berganti hari..sape cakap 3 tahun tu lama,sape?sekejap je tau?rasanye mcm smalam je msuk upm tu..*tipu.. pantas sungguh masa berlalu kan?sila usha pic kt bawah..


nampak?perrghh cun2 nya mmbe akuu.. aku bangga ar, haa kau ade??hehee..tgk,smua dh dewasa bukan?gamba ni di snap waktu ktorg pegi Majlis Anugerah Seri Perdana yg untuk raikan budak2 final year..*princess wannabe je smua time neh 

ok dah, kite skip la pasal awek2 cun kat atas tu, jangan usha lama-lama..sebenarnye,kalau nak diceritakan satu satu,tersangat lah bnyak suweet memories ktorang..eceeee gituuh~ =P

dulu time degree kan *berlagak dh abes degree =P ktorang ade major/module masing2.
so, aku Environmental Biotech..pencinta bumi hijau dan alam semesta..hehe..dalam kelas aku,ade 13 orang. 8ladies dan 6gentleman.cukup 13 kan?maka, dari sana lah kami membina hubungan silaturahim yang utuh lagi jitu..xpecaya? ok fine,ni buktinya!
scroooooll~~


one happy family at home! =)

time ni,ktorang g beroga2 di bukit broga..tersgt ohsemm!

nahh..colgate sgt kan~


di ICT smpai pagi.. oppss!

tiga teruna pingitan.fewitt!



"True Friendship is Like Peeing your Pants, Everyone can see It..But Only You Can Feel the True Warmth" -Jack Handey



Terima kasih sudi baca. =)

2 comments:

  1. LOLS aku suka kata-kata paling last tuh! XD

    ReplyDelete
  2. yeahh aku ske gk..so peeing yourself la liyan! haha *ok aku pengotor.haha

    ReplyDelete