Tuesday, 17 July 2012

tak semua yang kita nampak mudah itu, mudah!


tajuk di atas merujuk kepada lagu di bawah.. nampak cute dan simple tapi percaya lah, ramai orang yang tak boleh ikot sama2 bernyanyi lagu berkenaan tau..ingin mencabar diri?hit the play button and sing along bebehh, yeahh!!haha~



haaa...dapat? kan dah kate,mesti xdapat punye la..orang2 yang di beri kelebihan seperti kegigihan melampau je dapat ikot nyanyi lagu ni.. hiperbola siket..he..

nampak cute aje 4 ekor minions ni kan..dan nyanyian nye nampak simple dan mudah saje kan? tapi susahh woo lirik die..hahahaha ngek lah aku ni..tp btol kn?aku pun ambik beberapa jam malah beberapa hari nak ikot bernyanyi dan mnghafal lirik2 berkenaan..dan percaya x?aku dah master dah lagu ni...sape nak challenge??sila angkat kaki! =P

hmm..sebenanye, banyak perkara dalam dunia ni, yang kite tengok orang lain buat dan pada kite, nampak senang..tapi cuba kite letak kan diri kite sebagai orang tu.kite sendiri akan rasa susah ke,senang ke... 
contoh simple dan cute: macam kau tgk baby baru pndai merangkak,senang kn?tp cuba kau yang jadi baby tuh..haaa ko rase lah cammane..terkehel lutut kau...perbandingan melampau kan?? tapi ade logik nye kan..

pesanan ikhlas:jangan la kite pandai judge orang lain sedangkan diri kita pun meraba raba lagi..at least mereka2 itu cuba sedaya mampu..benar bukan? *angguk2 kn kepala tiga kali, pastu dongak buat muka macho dan jerit peace yo! kuat2 sambil angkt tangan buat peace.. =)

ini baby boo saye yg bongsu!
**tipu,gamba kat intenet ni.berangan je dpt anak comel cenggini**

terima kasih sudimembaca tulisan saya..

No comments:

Post a Comment