Saturday, 10 November 2012

13 October 2012

IT'S CONVO TIME!!YEHAA~


Assalamualaikum..

Dah lama tak hapdet belog ni..dah mati terus dah..bukan sebab busy, tapi malas tahap dewa nak nulis nulis taip taip ni..tambah2 lagi,sekarang tengah sibuk tambah lemak yang dah sedia banyak dalam badan,makan aje kerja aku tiap hari..hoho..
tapi harini macam rajin sikit la..sikit je..bukan ape, sebab kali ni nak menunjuk nunjuk gambar time aku konvo aje..haha.so,ini la gambar nya..

Ini time pre-konvo,kiranya dah dapat jubah dan mortar board bagai tu,kitorang terus aje pegi posing sekeliling UPM tu..



hood pun cantik,tak iron pun tak pe,asalkan ada gambar.haha





Besar-besar punya gambar aku letak kan?orang tamak memang cenggini la..haa skroll lagi,next! ni time hari konvo.ma abah adik aku aje yang datang..suami sibuk bekerja,tak dapat datang..hoho gatal nak berlaki.

jalan ke dewan dengan segak rasa di hati.

ma abah dan adik bongsu aku,rizal. *abah dah macam wakil rakyat aje handsome berbaju batik lagi. =)

dapat bunga!

love,hugss and kisses only for both of u, ma abah.T_T*kesat2 airmata*


kawan2 tercinta pun datang bawak hadiah berbakul2.hehe..

posing kat putrajaya jugak.
Encik Mazeuki jadi mangsa jadi photographer aku.nasib la..ehe

okay,cukup lah kot gambar gambar konvo di atas,kalau nak di ikutkan sangat banyak beribu-ribu dalam folder kat lappy aku nih..tapi agak agak la kan nak upload semua..ohooho..
konvo kali ni sangat bermakna,sangat happy naik stage dan ambik scrol tu,yang paling seronok bila tengok ma abah tersengih dari jauh,rasa hati dan jantung ni duk melompat2 gembira tengok senyuman mereka..terima kasih ma abah,bagi bunga.haha..

terima kasih sudi membaca tulisan saya. assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment